Hüthető-füthető plüss majom - 38 cm

Az a kis majom pocakjában egy könnyen eltávolítható, tiszta illóolajokkal átitatott, természetes gabonákat tartalmazó betétet találsz, mely -rövid mikrózás után- hosszan tartó meleget biztosít. 

Kiváló húzódásokra, ficamra, has- és fülfájásra - meleg vagy hideg borogatásként. A levendula kellemes aromájával, lazító és elalvássegítő hatásával!

  •  Meddig maradnak illatosak ezek a termékek, hogyan lehet felfrissíteni az illatukat?

 A növényi összetevőknek (levendula, menta) köszönhető illat intenzitása jó néhány hónapig nem csökken, azután fokozatosan tűnik el. Fel lehet frissíteni az illatot, ha néhány csepp illóolajat (levendula vagy menta) csepegtetünk a termékre, melyet a gabonamagvak magukba szívnak.

  •  Mennyi ideig tartják meg a meleget ezek a termékek?

 Mikrohullámú sütőben 800 watton történő melegítés esetén 90 másodpercig kell melegíteni a terméket. Ezt követően majdnem 2 órán keresztül megtartja a meleget és látja el melegítő funkcióját.

  •  Melegíthetők a termékek más eszközzel a mikrohullámú sütőn kívül? 

A termékek melegíthetők például radiátoron vagy hagyományos sütőben is. Hagyományos sütőben történő Használata hűtésre A termék biztonságos felépítése lehetővé teszi, hogy a mélyhűtőben lehűtve, mintegy jeges borogatásként, hűtésre használjuk. Ehhez csomagolja a kis állatot fóliatasakba (az átnedvesedés elkerülése végett), és helyezze egyszerűen a mélyhűtőbe. Ezt követően kiválóan használható hideg borogatás gyanánt dagadt, duzzadt testrészek és rándulások kezelésére.


5.999 Ft